Februari: Gratis Gebitscontrole

Posted by on 12 februari 2019

Gratis gebitscontrole! De gezondheid van het gebit is belangrijk voor jouw huisdier. Daarom is een goede verzorging van de tanden van groot belang. De hele maand februari kun je een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole. Tijdens deze afspraak wordt het gebit van je dier door een van onze professionals nagekeken. Je krijgt advies over hoe het gebit in goede gezondheid is te houden. Somds wordt er geadviseerd om een gebitsbehandeling te laten uitvoeren. Bij iedere gebitsbehandeling die je in februari afspreekt, krijg je een gebitsverzorgingsset ter waarde van maximaal €22,50 helemaal gratis. Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier of 040-3040054.

Maak nu een afspraak voor de gratis gebitscontrole via 040-3040054 of ons online afsprakenformulier. Bij een gebitsbehandeling krijg je een gratis gebitsverzorgingsset. Die kan bestaan uit bijvoorbeeld uit een Petosan tandenborstel en Orozyme tandpasta. Of kies voor Orozyme Bucco-fresh poeder òf de Orozyme snoepjes en kauwsticks om het gebit van je dier lange tijd gezond te houden. Zo geniet je jarenlang van het schone gebit van jouw hond of kat. Kijk voor meer informatie over het gebit ook op www.huisdierentandarts.nl

Posted in: Huisdierentandarts