Februari Gebitsmaand: gratis gebitscontrole en volop acties!

Posted by on 31 januari 2020

Wij zijn het met je eens. De tanden van jouw dier moeten in topconditie zijn. Niemand heeft in een hond die uit zijn bek stinkt, een kat die pijn heeft bij het kauwen of een konijn dat met lange tanden eet (of niet eet). Daarom geven wij jou in februari een cadeautje: Gratis gebitcontroles! Maak nu een afspraak voor zo’n gratis gebitscontrole. Tijdens deze afspraak worden de tanden van jouw dier door een van onze professionals nagekeken. Je krijgt advies over hoe je het gebit gezond houdt. Soms is het advies om een gebitsbehandeling te laten uitvoeren. Ook dat kan bij ons ingepland worden. En in februari heb je extra geluk. Bij iedere gebitsbehandeling die je deze maand laat uitvoeren krijg je een gebitsverzorgingsset van ruim €22,50 helemaal gratis.

Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier of 040-3040054

Acties tijdens de gebitsmaand

In februari hebben we ook een aantal leuke acties voor jouw dier. Hill’s heeft de Dental Care Chews geïntroduceerd. Deze chewsticks helpen door hun bijzondere vorm het gebit van jouw dier schoon te houden. Deze maand krijg je bij aanschaf van een zak met 6 chewsticks één extra zak geheel gratis.

Ook hebben we alle Orozyme producten om jouw hond en kat weer een stralend gebit te geven. Start met het poetsen van de tanden van je hond met Orozyme tandpasta. Gebruik dagelijks Orozyme Bucco-Fresh poeder of crocs met een speciaal algenextract om de mondgeur te verbeteren. En laat je hond heerlijk kauwen op de Orozyme RF2 sticks of Orozyme Enzymatische Kauwstrips. Vraag ernaar bij de balie.

Kijk voor meer informatie over het gebit ook op www.huisdierentandarts.nl

Hill's Dental Chews 1+1 gratis
Orozyme: alles in huis voor een stralend gebit
Posted in: Huisdierentandarts